TRIGGERPISTE­­HIERONTA

Hierontamme on pääasiassa tehokasta triggerpistehierontaa, joka ei vaadi pitkää hieronta-aikaa eikä tavallisesti montaa hoitokertaa | Turku

MIKÄ TRIGGERPISTE ON?

Triggerpiste on lihaksen pieni kipupiste, joka säteilee kipua lähialueelle tai toisinaan jopa pitkällekin pisteestä. Pisteitä voi syntyä kaikkiin kehon lihaksiin ja ne voivat muodostua hitaasti ajan myötä tai äkillisesti. Kivun lisäksi triggerpisteet oireilevat lihasheikkoutena tai liikelaajuuksien rajoittumisena. Kipujen taustalla on esimerkiksi ryhtivirhe, stressi tai aiemmat triggerpisteet.


TRIGGERPISTE­HIERONTA LIEVITTÄÄ TEHOKKAASTI KIPUA

Triggerpistehieronnan tarkoitus on saada kipupiste laukeamaan ja siten kipu lievittymään. Samalla tutkitaan liikerajoitukset, lihaskireydet sekä muut tekijät, jotka ovat mahdollisesti triggerpisteiden taustalla. Kipupisteen selvittäminen on tärkeää, jotta jatkossa vältyttäisiin vaivan uusiutumiselta.


LIUKUKUPPAUS JA ELEKTROAKUPUNK­TUURI OSANA HIERONTAA

Hierontaan voidaan sisällyttää liukukuppausta, joka tepsii erityisesti urheilijoiden "tukkoisiin" jalkoihin. Käytämme tarpeen mukaan myös elektroakupunktuurilaitteita tehostamaan hoidon vaikutuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

KINESIOTEIPPAUS

tepsii monenlaisiin vaivoihin.

Lue lisää

Lähetä viesti Soita